VA-Vatten & avlopp

VA-arbeten eller VA-saneringar innebär ofta att nya VA-ledningar skall läggas ner i marken, vid nybyggnation eller reparation/ombyggnad. Vi hjälper dig med grävarbetet och ser till att ditt avlopp hamnar på rätt plats på din tomt.

En komplett VA lösning för dig

Vatten- och avloppsarbeten utgör ett tekniskt avancerat område som kräver särskild expertis. Att anlägga dessa system felaktigt kan leda till omfattande problem och höga kostnader i framtiden. Därför är det avgörande att välja en pålitlig partner som erbjuder både garantier och den nödvändiga kompetensen.

Vi på Cha Entreprenad har en bred erfarenhet av att hantera alla typer av vatten- och avloppsprojekt i Skåne.
Oavsett om det rör sig om nybyggnationer, renoveringar eller utbyten av vatten- och avloppsrör, täcker våra tjänster hela processen från schaktning till rörläggning och slutlig återställning av området.

Investeringar i vatten- och avloppssystem är inte bara betydande ekonomiska åtaganden för privatpersoner, fastighetsägare, kommuner och företag; de omfattas även av en rad lagar, regler och miljökrav. På Cha Entreprenad är hållbara lösningar som uppfyller dessa krav vår prioritet. Vi säkerställer att våra anställda har den utbildning och erfarenhet som krävs för att utföra arbetet korrekt och effektivt.

Vi erbjuder flexibla lösningar som anpassas efter våra kunders behov, från totalentreprenader där vi ansvarar för hela projektet från planering till genomförande, till specifika insatser inom större VA-projekt. Vår erfarenhet sträcker sig även till dräneringsarbeten, där vi har kapacitet att hantera allt från mindre husdräneringar till stora projekt för flerfamiljshus.

Genom att välja oss på Cha Entreprenad får du en partner som inte bara har den tekniska expertisen utan också en djup förståelse för de juridiska och miljömässiga aspekterna av vatten- och avloppsarbeten. Vår erfarenhet garanterar att vi kan hantera de komplexa utmaningarna inom VA-arbeten i Skåne. 

plastic pipe for sewage network in the base plate at the construction site

KUNDREFERENSER

Relaterade kundreferenser

Vi har arbetet med VA-arbeten runt om i hela Skåne, kika gärna in på våra referensbilder .

VA - Vatten & Avloppsgrävning

VA - Vatten & avloppsarbete i Skåne

Vatten & avloppsgrävning i Malmö

Grävning för vatten & avlopp i Skåne

Kontakt

Behöver du hjälp att installera och gräva för enskilt avlopp?

Vill du ha en offert för VA-arbete i Skåne?
Kontakta oss så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formuläret

Fyll gärna i formuläret så hör vi av oss till dig.