Husgrund i Skåne

Vill du bygga ut huset, eller behöver du gjuta en platta till garage, till fritidshus, till carport eller till något annat du planerar att bygga?
Vi arbetar enligt byggreglerna och Boverkets riktlinjer. 

En bra husgrund ger dig ett tryggt husägande.

En bra husgrund är grunden till ett tryggt husägande. Att investera i en stabil och välkonstruerad husgrund är inte bara en fråga om nuvarande stabilitet, utan också en långsiktig investering i ditt hem.

Vi på Cha Entreprenad i Skåne förstår betydelsen av detta och är experter på att leverera husgrunder som uppfyller alla tekniska och kvalitativa krav. När ni planerar att bygga ett nytt hus är husgrunden den mest avgörande delen av konstruktionen. En felaktig husgrund kan leda till allvarliga problem för resten av huset. Om grunden är sned eller svag kan det orsaka att huset lutar eller till och med rasar. Detta understryker vikten av en korrekt utförd husgrund i varje husbygge. Cha Entreprenad följer en noggrann process för att säkerställa en stabil grund för ert hus i Skåne.

KUNDREFERENSER

Relaterade kundreferenser

Vi har byggt husgrunder runt om i hela Skåne, kika gärna in på våra referensbilder .

Chaentreprenad-_-Husgrund

Husgrund i Ystad

Chaentreprenad-_-Husgrund-5

Husgrund i Ystad

Frågor och svar

Har du fler frågor eller tankar?

När man överväger bygge av husgrund kan många frågor uppstå.
Vi besvarar några av de vanligast förekommande frågorna vi möter.
Om du inte finner svar på din fråga här, är du välkommen att kontakta oss.

En husgrund är den del av en byggnad som överför dess last till marken. Den är avgörande för strukturell integritet, stabilitet och för att förebygga fuktproblem.

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för husgrund i Skåne?
Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formuläret

Fyll gärna i formuläret så hör vi av oss till dig.