Om oss

Cha Entreprenad AB är experter på att utföra alla typer av markarbete samt bedriver uthyrning av grävmaskiner, flishuggare etc.
Vi har bred erfarenhet i branschen så oavsett om du är privatperson eller företag kan vi hjälpa dig med gräv- och grundsättning för exempelvis husutbyggnaderträdgårdarpoolerväxthusdränering av fastigheterbortforsling av byggmaterial etc.

Om oss

Högkvalitativa tjänster inom markarbete i Skåne

Vår erfarenhet inom markarbeten sträcker sig över Skåne. Vi har en gedigen bakgrund inom branschen och besitter även expertis inom stenläggning, vilket har bidragit till att vi framgångsrikt har fullbordat många projekt i utomhusmiljöer. Våra tjänster omfattar allt från grundarbeten och dränering till att anlägga trädgårdar som förhöjer husets omgivning.

Vår omfattande maskinpark gör det möjligt för oss att hantera både små och stora uppdrag. Vi strävar efter att alltid leverera arbeten som uppfyller våra kunders förväntningar till fullo. För att säkerställa en effektiv och smidig arbetsprocess samarbetar vi nära med byggledare och andra yrkesgrupper inom hantverksområdet, från projektets början till dess slutförande.

Kundnöjdhet står i centrum för vår verksamhet, och vi strävar efter att upprätthålla öppen och kontinuerlig kommunikation genom hela projektets gång. Genom vårt nära samarbete med byggledare och andra hantverkare säkerställer vi att alla aspekter av projektet är synkroniserade och effektivt genomförda. Vår målsättning är inte bara att leverera ett felfritt resultat, men också att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för varje kund vi arbetar med i Skåne

Hög kvalitet

Vi använder endast de bästa materialen på marknaden för att säkerställa en lång livslängd och hållbarhet.

Erfarenhet

Vi har mångårig erfarenhet och genomgår ständig utbildning för att erbjuda de bästa lösningarna för ditt projekt.

Snabb service

Vi erbjuder en helhetslösning från konsultation till färdigställande, allt för att göra processen smidig.

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för någon av våra tjänster?
Kontakta oss så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formuläret

Fyll gärna i formuläret så hör vi av oss till dig.